Browse > Home / Nawar Hussein is naast zijn bekendheid als vastgoed investeerder

Nawar Hussein is naast zijn bekendheid als vastgoed investeerder

January 21, 2019

Met jaren ervaring in het vastgoed wezen heeft Nawar Hussein connecties met vooraanstaande partners gecreëerd en weet hij zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om rendabele en gunstige investeringsmogelijkheden voor klanten te realiseren. Nawar blijft een vertrouwde partner voor vastgoed investeerders. Hij is op meerdere plekken ter wereld actief. Nawar staat bekend vanwege verschillende jaren achter elkaar expertise te delen in het selecteren van ondergewaardeerde panden en structuur brengen in aansprekende investeringsmogelijkheden.

Nawar is naast zijn bekendheid als vastgoed investeerder, ook bekend van zijn kwaliteiten als filantroop. Als vastgoedinvesteerder is hij beroemd geworden met de Riereta Equity Group. Dit is een bekende beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in de regio Barcelona rondom Catalunya.

Nawar Hussein is een regelmatige spreker en coach en deelt soms zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast andere beroemde sprekers en experts uit diverse vakgebieden. Hij is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens jurylid van een internationale art fair van Barcelona. Hij heeft een achtergrond van hoge rendementen identificeren en een overzichtelijke werkwijze. Verder heeft hij grote maatschappelijke betrokkenheid. Hij steunt diverse charitatieve instellingen en goede doelen, zowel als donateur en vrijwilliger. Nog voor hij de leeftijd van 25 had bereikt, was hij al bekend vanwege een vastgoed portefeuille van miljoenen euro’s. Nawar was al een veelvoorkomende naam in het Nederlandse circuit en de naam heeft zich inmiddels wereldwijd uitgebreid. Hij opgegroeid in Nederland. hij heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hier is hij zijn carrière begonnen in het vastgoed in Amsterdam.